Over de W&R Rally

OVER W&R RALLY

Wie zijn wij? Wouter en Robbert.


Robbert van Straten is geboren in Utrecht en heeft zijn jeugd doorgebracht in Zeist. In 1993 heeft hij StoneTech Steenhouwersbenodigdheden opgericht in Zeist. Vanuit Zeist bezocht hij de Nederlandse natuursteenindustrie. Via een korte tussenstop in Driebergen en Soesterberg kwam hij in 2007 terecht op Bedrijven Park Seyst. Robbert is bijna 10 jaar bestuurslid geweest van de VVE bedrijvenpark Seyst. Ruim 20 jaar rugby gespeeld bij RC the Pink Panthers in Driebergen. Zomers is Robbert vaak met zijn boot op het water of op Texel te vinden.

Wouter van Veluw is een geboren en getogen Zeistenaar. Wouter is sinds 1996 eigenaar van W. van Veluw BV en Koninklijke Begeer B.V., ook gevestigd in Zeist. Deze bedrijven produceren kleine metaalwaren zoals insignes, uniformuitrustingen, medailles etc. Wouter heeft een voorkeur voor snelle auto’s, zo nu en dan op het circuit te vinden en maakt graag kilometers.

Voetbalkijken is ook een passie van hem, zijn club FC Utrecht wordt vaak door hem bezocht. Wouter heeft ook diversen nevenfuncties vervuld, hij heeft  o.a. 33 jaar bij de vrijwillige brandweer Zeist dienst gedaan, jarenlang penningmeester van de VVE Bedrijvenpark Seyst, bestuursfunctie Zakelijk Zeist. Hij gaat een paar keer per jaar skiën in de sneeuw, terwijl hij zomers vaak op de waterski’s te vinden is. Daarnaast houdt hij van gezellige contacten en bijeenkomsten met allerlei relaties.

Wouter en Robbert organiseren voor de 6e keer de jaarlijkse rally voor het goede doel.

De voorliefde voor auto’s en ondernemerschap hebben Wouter en Robbert doen besluiten de krachten te bundelen om de rally naar een hoger niveau te tillen. Het steunen van goede doelen en het verbinden van sociale netwerken draagt de gezamenlijke passie.


De W&R Rally is de jaarlijks terugkerende evenement, waar wij, Wouter en Robbert iedere keer weer op verheugen.

Sinds 2016 organiseren wij deze vol overgave voor onze relaties én de goede doelen.

Lees meer...


Wilt u zich aanmelden voor de W&R Rally?