Goede doelen

GOEDE DOEL

Met je hart.


Met je hart organiseert stamtafels en andere betekenisvolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. Niet eenmalig, maar structureel. Ouderen komen op plekken die voor hen niet meer vanzelfsprekend zijn en doen weer mee in de samenleving. Er worden nieuwe contacten gelegd en er ontstaan nieuwe vriendschappen. Zo doorbreken wij de eenzaamheid.


Nieuwe vriendschappen
We nodigen ouderen, die bij elkaar in de buurt wonen, persoonlijk uit voor een stamtafel, zoals een lunch of diner in de horeca. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat de ouderen opgehaald en weer thuisgebracht worden, en schuiven gezellig aan. We helpen mensen (letterlijk) de drempel over en bieden hen de gelegenheid om in contact te komen met anderen. Zo ontstaan er nieuwe vriendschappen. Oprechte aandacht en verbinding geven ouderen het gevoel er weer bij te horen.

Kwetsbare ouderen
Met je hart zet zich in voor zelfstandig wonende, veelal onzichtbare ouderen die door hun fysieke, mentale, sociale of financiële situatie eenzame gevoelens ervaren. Door onze unieke samenwerking met zorgprofessionals en onze lokale zichtbaarheid, weten wij deze groep ouderen te bereiken.


Vrijwillig ondernemerschap
Door onze unieke aanpak en het inspirerende landelijk netwerk sluiten steeds meer vrijwilligers zich bij ons aan. Met je hart vrijwilligers zijn intrinsiek gemotiveerde mensen die met heel hun hart en vanuit hun eigen talent een rol vervullen in de organisatie en de totstandkoming van ontmoetingen voor ouderen. Zij slaan de handen ineen met bedrijfsleven, horeca, (zorg)organisaties en scholen.

Na 5 jaar vele euro’s bij elkaar te hebben gereden voor diverse goede doelen:
  • Stichting Vrienden van Lobbus
  • Voedselbank Zeist
  • Kinder- en Zorgboerderij de Brink in Zeist
  • Stichting Dierentehuis Zeist e.o.
  • Stichting ZonnaCare Den Dolder.
Wilt u zich aanmelden voor de W&R Rally?